Tuesday, January 31, 2012

mala-nasohah-1st-giveaway-contest-2012



 

Duhai Mala Nasohah,

Semoga dirimu sentiasa berjaya dalam setiap usaha yang dilakukan, 
perniagaan yang diceburi, dan 
di samping keluarga yang memahami. 

Mulakan setiap langkah dengan Bismillah, 
akhiri setiap kejayaan dengan Alhamdulillah.


End : 29 Feb 2012

#FIRST GIVEAWAY 2012 cik carrot susu#




End : 1 Feb 2012

Monday, January 30, 2012

Birthday Give Away

Sticky until 31-Jan-12



End : 31 Jan 2012


Latest post sila scroll ke bawah ye

Sunday, January 29, 2012

Saturday, January 28, 2012

Thursday, January 19, 2012

My 2nd Giveaway




Tarikh Tutup : 24 Jan 2012


2012 SPECIAL GIVEAWAY




1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha DessertWAJIBtau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. 
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

Cheritera hati 1st Giveaway





  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway. ~ DONE
  2. Tag dua blogger lain. (kalau terlebih rajin,nak tak 18orang pon boleh.hehe) ~ tag Naja dan Miss Lily
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni. ~ Ok check blog
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com ~ DONE

                                 Dateline : 3 Feb 2012


Mega Giveaway By Cik Bunny




Sponsors:
Cik Bunny: Blog /Fanpage
Amir Nawawi: Blog /Fanpage
Amely Afandi: Blog
Mira Miraie: Blog
Shawls Gallery: Blog Fanpage
Herba Tihara: Blog
Atienabila: Blog
Ika: Blog /Fanpage( New Sponsor)
Kedai Kaspersky Online (KKO): Blog Fanpage



Tarikh Tutup: 31 Januari 2012

My New Blog - *_*

Hi there!

I created this blog just for giveaway and contest.

So, anyone of you may join it as well.

If you have any suggestion on new contest, please let me know, k?

cheerss.. & happy holiday!