Friday, March 2, 2012

Lovestory313 1st Giveaway




tag : GA lovers

end : 1 april 2012



Monday, February 27, 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat !!



Set coklat pelbagai perisa,
Cantik berhias bermacam warna,
Manis coklat penenang jiwa,
Enak dimakan di mana sahaja.


Ummi hamil mengidam coklat,
Almond oreo disalut lazat,
Andai dapat Dark Chocolate,
Baby di dalam riang yang amat.

end :28 Mar 2012








Wednesday, February 8, 2012

Contest I love Being Awesome



 

end : 29 Feb 2012

February 2012 Giveaway - My 30th Birthday



Impian saya adalah untuk bekerja dari rumah. Selain dari memperolehi pendapatan sendiri, lebih mudah bagi saya melihat anak-anak membesar di hadapan mata. Oleh itu, saya bercadang untuk mempelajari seni membuat kek, biskut dan coklat sehingga mahir dan mengusahakan perniagaan secara langsung dan dalam talian.

tag : peminat giveaway dan contest

end : 29 Feb 2012

I Luv Dad Giveaway @ lindarosman.com



i love dad


end : 18 Feb 2012

Wednesday, February 1, 2012

Contest ZeeFashionSense



end : 27 Feb 2012

KONTES HADIAH TERINDAH & DARI SIAPA




Kehadirannya merupakan hadiah terindah dalam hidupku. Setelah sekian lama mengidamkannya, malahan pernah dua kali gagal memilikinya. Hampir empat tahun memendam rasa, meredam rindu yang bersarang di dada namun berkat kesabaranku, akhirnya menjadi milikku jua.

Dialah buah hatiku Adam Mirza, yang hadir dalam hidupku tanggal 6 Julai 2010. Kini membesar dengan sempurna. Gelak tawanya, tangisan manjanya dan kenakalannya menjadi penyeri hidupku.


Dialah hadiah terindah dalam hidupku, pemberian dari Allah swt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tag :  semua blogger yang berminat dengan GA dan contest


end :  20 Mac 2012



Tuesday, January 31, 2012

mala-nasohah-1st-giveaway-contest-2012



 

Duhai Mala Nasohah,

Semoga dirimu sentiasa berjaya dalam setiap usaha yang dilakukan, 
perniagaan yang diceburi, dan 
di samping keluarga yang memahami. 

Mulakan setiap langkah dengan Bismillah, 
akhiri setiap kejayaan dengan Alhamdulillah.


End : 29 Feb 2012

#FIRST GIVEAWAY 2012 cik carrot susu#




End : 1 Feb 2012

Monday, January 30, 2012

Birthday Give Away

Sticky until 31-Jan-12



End : 31 Jan 2012


Latest post sila scroll ke bawah ye

Sunday, January 29, 2012

Saturday, January 28, 2012

Thursday, January 19, 2012

My 2nd Giveaway




Tarikh Tutup : 24 Jan 2012


2012 SPECIAL GIVEAWAY




1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha DessertWAJIBtau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. 
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

Cheritera hati 1st Giveaway





  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway. ~ DONE
  2. Tag dua blogger lain. (kalau terlebih rajin,nak tak 18orang pon boleh.hehe) ~ tag Naja dan Miss Lily
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni. ~ Ok check blog
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com ~ DONE

                                 Dateline : 3 Feb 2012


Mega Giveaway By Cik Bunny




Sponsors:
Cik Bunny: Blog /Fanpage
Amir Nawawi: Blog /Fanpage
Amely Afandi: Blog
Mira Miraie: Blog
Shawls Gallery: Blog Fanpage
Herba Tihara: Blog
Atienabila: Blog
Ika: Blog /Fanpage( New Sponsor)
Kedai Kaspersky Online (KKO): Blog Fanpage



Tarikh Tutup: 31 Januari 2012

My New Blog - *_*

Hi there!

I created this blog just for giveaway and contest.

So, anyone of you may join it as well.

If you have any suggestion on new contest, please let me know, k?

cheerss.. & happy holiday!